Domašu zaplavil festival slovenskej populárnej hudby

10.07.2005 Celý región

Domaša 10. júla (TASR) - Slnko i dážď, ale najmä hodiny dobrej hudby a zábavy - tak by sa dal zhrnúť II. ročník hudobného festivalu Orange Summer Domaša 2005.
V známom rekreačnom stredisku vystúpila počas dvoch dní čisto slovenská muzikantská zostava takmer tridsiatich interpretov. Medzi nimi napríklad Desmod, Jana Kirschner, Zuzana Smatanová, Gladiátor, Hex, IMT Smile a ďalší. Prišiel aj šoumen Robo Mikla a jeho superstarovský kolega Tomáš Bezdeda. Za celú M-12 pred tisíckami ľudí zaspieval hymnu z reality šou Mojsejovci čerstvý milionár Pavol Petrík. Festival vyvrcholil v sobotu v neskorých nočných hodinách vystúpením skupiny Horkýže slíže.
Hudobná produkcia trvala počas obidvoch dní viac ako desať hodín. Úvod každého festivalového dňa pritom patril menej známym, no talentovaným skupinám z domáceho regiónu, ktoré takto dostali šancu a príležitosť na prezentáciu pred početným publikom. Na podujatí nechýbalo okrem bohatej nádielky hudby aj množstvo sprievodných podujatí a ďalších atrakcií.
 

Vyberte región

mark